Poslední Český pohár 2017

O víkendu 17.-18.6. se konal poslední Český pohár 2017, který hostil Bedřichov.

Do celkového pořadí Českého poháru sice chybí ještě jeden závod, ale samostatný Český pohár je již minulostí. Posledním závodem započítaným do celkového pořadí je totiž Mistrovství ČR, které se bude konat v Brně. A MČR může ještě zamíchat celkovými výsledky, jelikož za tento závod je dvojí bodování.

I v Bedřichově byl součástí Českého poháru eliminátor. Počasí moc závodníkům nepřálo, ale Dana Pospíšilová, Filip Kubín a Zdeněk Morávek bojovali, co jim síly stačili. Dana Pospíšilová tentokrát brala brambory. Filip Kubín dojel jako osmý a Zdeněk Morávek jedenáctý.

Foto: Morávek group

Neděle patřila tradičně cross country a na startu ženského závodu byla Lucka Veselá a Dana Pospíšilová. Lucka Veselá dojela do cíle jako osmá a Dana Pospíšilová čtrnáctá.

Foto: Morávek group

Do kategorie elitních mužů nastoupila kompletní trojice našich závodníků - Filip Kubín, Zdeněk Morávek a Rostislav Krejčí. Závod byl našlapaný kvalitními závodníky a tak byl velice rychlý. Zdeněk Morávek si přijel pro 25.místo, Filip Kubín pro 30.místo a Rostislav Krejčí pro 35.místo.

Foto: Morávek group

V Bedřichově chyběl na startu nejmladší člen týmu, Filip Holub, a také Hanka Ježková. Oba dva o víkendu museli vyměnit kolo za studium.

Více foto na týmovém facebooku www.facebook.com/GT-bicycles-opportunity-280896868611719/timeline/?ref=bookmarks