Vrcholy sezóny před námi

V červnu začalo konečně počasí přát cyklistům. Začátkem června si střihli závodníci GT opportunity Brno další kolo Českého poháru a to na Zadově. Na této krásné horské přírodní trati se našim závodníkům moc líbilo a bojovali ze všech svých sil o každou pozici. Nejvíce se dařilo Hance Ježkové, která si odvezla 8.místo. Lucka Veselá se probojovala na třináctku. A kadeti Filip Holub a Adam Venc uzavřeli první dvacítku. Vilda Vagner se mezi žáčky protl cílovou pásku jako 57.

Foto: Petr Tvaróg

A v polovině června se kolotoč Českého poháru přesunul do další horské destinace - Bedřichova. Kde se počasí v neděli vyřádilo a bylo to jako na apríla. Nejvíce si to ráno schytali kadeti, kteří startovali za nízkých teplot a do toho ještě lilo jako z konve. Filip Holub se s tím popral ale velice dobře a do cíle dorazil na 15. místě. Adam Venc si na začátku závodu vedl také velice dobře, ale v polovině závodu se poroučel k zemi a než se rozkoukal a znovu rozjel, tak se musel spokojit s 41. místem. Důležité ale je, že závod nevzdal a snažil se vrátit zpět. Hanka Ježková a Lucka Veselá si z Bedřichova odvezli stejné umístění jako ze Zadova. Velice dobře si vedl Vilda Vagner, který si z technických disciplín poprvé zapsal 0 trestných bodů a v cross-country se probojoval na 47.pozici.

Foto: Petr Tvaróg

Po kolotoči Českých pohárů se závodníci vrhli na tréninky vzhledem k nadcházejícímu Mistrovství ČR, které se bude konat v Hlinsku od 19. do 21. července.